Diari Més

Societat

Constantí homenatja les dones del municipi

El dinar de reconeixement al col·lectiu va comptar amb 220 veïnes

Imatge del dinar de reconeixement a les dones de Constantí.

Constantí homenatja les dones del municipiAjuntament de Constantí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Pavelló Poliesportiu de Constantí va acollir, ahir diumenge 17 de març, el dinar de reconeixement i homenatge al col·lectiu de dones del municipi. Un total de 220 veïnes de la població van assistir a l’esdeveniment, programat en el marc del Dia Internacional de la Dona.

L’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, acompanyat de la regidora responsable de l’àrea de la Dona de l’Ajuntament de Constantí, Meritxell Cano, van ser els encarregats de presidir una celebració. També hi van assistir altres representants del consistori, la diputada vallenca al Parlament de Catalunya, Rosa Maria Ibarra, i consellera comarcal del Tarragonès Laura Moya Nuñez. L’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, i la consellera comarcal, Laura Moya, van dedicar unes paraules d’agraïment i reconeixement a tot el col·lectiu de dones abans d’iniciar-se el dinar.

Totes les assistents a l’acte van rebre un detall d’agraïment. A més, el consistori va oferir un reconeixement especial a tres dones que aquest any 2019 celebren el seu 80è aniversari: Maria Luisa Mora Molina, Concepción Sánchez Casas i Josefa Vallvé Fabregat. La jornada va acabar amb un espectacle musical.

tracking