Diari Més

Lliuren els premis del Concurs de Relats de Dones i de Còmics per la Igualtat

Eva Gutiérrez ha guanyat el primer premi amb l'obra 'Canta, oh mussa, la còlera de la deessa Minerva'

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i la guanyadora del primer premi, Eva Gutiérrez.

Lliuren els premis del Concurs de Relats de Dones i de Còmics per la IgualtatAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Tarragona ha lliurat aquest dijous, en motiu de la celebració del Dia Internacional de les dones, els premis del Concurs de Relats de Dones i de Còmics per la Igualtat. L’acte ha tingut lloc al Saló de Sessions del Palau municipal sota la presidència de l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros.

El primer premi ha estat perEva Gutiérrez amb l'obraCanta, oh mussa, la còlera de la deessa Minerva. Juny del 29de Gisela Alcón Vidal iDes de la tropa de la rereguarda de Laia Serra han quedat en segona i tercera posició, respectivament. Pel que fa al concurs Relat de Còmics el premi ha recaigut en Mis causes de Marina Belén Cantón Andrade.

En total s’han presentat 35 relats i 2 còmics. Cal destacar que l'ONCE ha traduït els relats en llenguatge braille i n’ha fet donació a les biblioteques municipals.

Punts de llibres de dones

D’altra banda, s’han presentat els punts de llibre de dones tarragonines de la Col·lecció 2019, escollides per la comissió executiva del Consell Municipal de les Dones. Enguany els punts de llibre estan dedicats a Concepción Hernández a títol pòstum, proposada per CCOO; Lourdes Aleu, proposada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament, i Inma Pastor, proposada per la regidoria de Polítiques d’Igualtat.

tracking