Diari Més

Vida social

Roda de Berà dona la benvinguda a estudiants alemanys d'intercanvi

Els alumnes rodencs viatjaran a l’abril a Alemanya

Els estudiants alemanys al Consistori.

Roda de Berà dona la benvinguda a estudiants alemanys d'intercanviCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Estudiants alemanys i alumnes de l’Institut Roda de Berà de tercer i quart d’ESO van visitar dilluns l’Ajuntament de Roda de Berà. L’alcalde Pere Virgili, les regidores Cèlia Treserres i Teresa Ferré, i el regidor Manel González, els hi van donar la benvinguda acompanyats per Josep Maria Fortuny, coordinador del centre, i per les professores.

L’Institut Roda de Berà participa durant aquesta setmana en un intercanvi amb l’institut de la ciutat alemanya de Marbach, a la regió de Baden-Wurtemberg. D’aquesta forma, durant una setmana una vintena d’alumnes alemanys, d’entre 14 i 16 anys, i els estudiants rodencs conviuran, realitzaran diferents activitats, assistiran a classe junts i visitaran alguns dels indrets més emblemàtics del municipi, el nucli antic i el Cucurull, el Roc de Sant Gaietà, o el Museu de la Ràdio, així com Barcelona i el patrimoni romà tarragoní, tot plegat per practicar l’espanyol i l’alemany.

La següent fase del projecte arribarà a l’abril quan vint estudiants de 3r i 4rt d’ESO del centre rodenc viatgin a Alemanya per viure la mateixa experiència.

tracking