Diari Més

Societat

Neix l'Associació de Voluntaris Esportius Reus

El col·lectiu ha donat suport al Campionat de Catalunya de Grups Show i també participarà en la Copa del Rei i la Copa de la Reina d’hoquei Patins

Imatge de la presentació de l'Associació de Voluntaris Esportius Reus.

Neix l'Associació de Voluntaris Esportius ReusAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació de Voluntaris Esportius de Reus s’ha presentat aquest dimarts davant el regidor d’Esports, Jordi Cervera, com una entitat que té l’objectiu de col·laborar desinteressadament en l’organització d’esdeveniments esportius a la ciutat i a la comarca. La primera activitat en què han participat activament ha estat el Campionat de Catalunya de Grups Show, que s’ha fet al Pavelló Olímpic Municipal aquest cap de setmana.

El següent esdeveniment que tindrà el suport d’aquest col·lectiu és la Copa del Rei i la Copa de la Reina d’hoquei patins, que es portarà a terme a Reus els pròxims dies i que aplegarà els millors equips d’hoquei de les lligues estatals masculina i femenina.

El regidor d’Esports ha expressat la voluntat del govern municipal de col·laborar amb la nova entitat, a la qual ha desitjat molta sort i encerts en la seva tasca i s’ha mostrat convençut que servirà per impulsar encara més l’esport de la ciutat.

tracking