Diari Més

Vida social

Vint-i-una parelles lingüístiques més al Voluntariat per la llengua de Cambrils

Voluntaris i aprenents podran fer pràctiques lingüístiques en establiments col·laboradors

Fotografia de família de les noves parelles lingüístiques de Cambrils.

Vint-i-una parelles lingüístiques més al Voluntariat per la llengua de CambrilsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Voluntariat per la Llengua de Cambrils suma vint-i-una noves parelles lingüístiques, les quals es van formalitzar dimarts. Com a novetat d’aquesta edició, destaquen les pràctiques lingüístiques als establiments col·laboradors, una iniciativa perquè l’alumnat de nivell Bàsic 3 i aprenents visitin comerços adherits al programa i reforcin l’aprenentatge de la llengua en entorns reals.

Durant aquesta nova edició també continuarà en funcionament el grup de conversa Fem un beure?, que té com a objectiu parlar en català en un ambient informal. A partir d’aquest mes de febrer es durà a terme cada dimecres a les 18 h a El Tamboret, al carrer de de les Barques, 5.

Els voluntaris inverteixen una hora setmanal durant deu setmanes a conversar en català amb l'aprenent a fi que aquest guanyi seguretat i fluïdesa parlant en aquesta llengua en un ambient distès, mentre fan noves amistats i s'enriqueixen mútuament.

Les persones que estiguin interessades a col·laborar-hi com a voluntàries o com a aprenentes encara hi són a temps, i poden adreçar-se al Servei de Català de per telèfon al 977 12 88 61 o enviant un correu electrònic a la direcció vxl.reus@cpnl.cat. També poden registrar-se directament al programa a través del web www.vxl.cat, o fer el tràmit als punts d'inscripció del Voluntariat per la Llengua distribuïts pel Baix Camp i el Priorat.

tracking