Diari Més

La Bisbal del Penedès rep els nouvinguts al municipi

L’Ajuntament ha atorgat informació municipal sobre els serveis, festes i tradicions del poble als veïns que s’hi han empadronat els darrers mesos

Fotografia de grup dels nouvinguts que van participar en l'acte organitzat per l'Ajuntament.

La Bisbal del Penedès rep els nouvinguts al municipiCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès va fer un acte de rebuda als nouvinguts al municipi el passat dilluns, 4 de febrer, a l’Auditori Salbà del CMC. L’objectiu del consistori era apropar-se a les persones empadronades al municipi durant els darrers mesos i proporcionar-los informació sobre el municipi.

El consistori ha elaborat per aquestes persones una revista amb informació sobre els serveis públics, les festes i les entitats que hi ha a la vila, així com dels ajuts que ofereix l’Ajuntament i diversos telèfons d’interès. A més, dins de la carpeta que se’ls va entregar, també hi ha un mapa del municipi, els horaris del bus, el darrer número de la revista municipal Torre de Guaita, els díptics de diverses campanyes i activitats que organitza l’Ajuntament i el calendari de pagament d’impostos i tributs.

L’Ajuntament també ha obsequiat els nous empadronats amb una bossa de tela serigrafiada amb dos símbols de la Bisbal: l’escut i el campanar. En acabar l’acte, els nous de veïns de la Bisbal van gaudir d’una copa de cava i un petit aperitiu.

tracking