Diari Més

Reconeixement

Patricia Terrado guanya el VIII Premi d'Investigació Port de Tarragona

La doctora en Arqueologia Clàssica i llicenciada en Història per la URV ha obtingut el guardó amb el projecte ‘Ciutat, Port i territori. Cartografia històrica de Tarragona entre els segles XVII i XIX’

Imatge de la guanyadora del guardó, Patricia Terrado.

Patricia Terrado guanya el VIII Premi d'Investigació Port de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Patricia Terrado Ortuño, doctora en Arqueologia Clàssica i llicenciada en Història per la Universitat Rovira i Virgili, ha estat la guanyadora del VIII Premi d’Investigació Port de Tarragona. La jove ha obtingut el guardó, al qual han optat sis treballs, amb el seu projecte Ciutat, Port i territori. Cartografia històrica de Tarragona entre els segles XVII i XIX.

La guanyadora té dotze mesos per a completar el treball. Aquest es publicarà el segon trimestre del 2020 dins la Col·lecció Saturnino Bellido de les Publicacions del Port de Tarragona.

El jurat de la present edició del guardó ha estat format per Montse Adan Domènech, directora de Comunicació del Port de Tarragona, Coia Escoda Múrria, cap de l’Arxiu del Port de Tarragona, Ramon Aloguin Pallach, arquitecte, Elena Virgili Bertran, directora de la Biblioteca-Hemeroteca Municipal de Tarragona i Quim Vendrell Moreno, coordinador de Publicacions del Port de Tarragona.

tracking