Diari Més

La Biblioteca de Constantí premia els usuaris més actius del 2018

També ha fet un reconeixement als col·laboradors del projecte educatiu Lexcit de comprensió lectora, adreçat als infants

Fotografia de família dels premiats.

La Biblioteca de Constantí premia els usuaris més actius del 2018Ajuntament de Constantí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Biblioteca Municipal de Constantí va fer entrega, ahir dimecres, dels Premis als Superlectors, els quals reconeixen l’activitat lectora del usuaris més actius del passat 2018. S’han concedit dos premis per la categoria infantil, dos per la juvenil i dos més per la d’adults.

En la categoria adults, els lectors guardonats en aquesta edició han estat Marta Girón i Susana Díaz amb el primer i segon premi respectivament. En la categoria juvenil, el primer premi ha estat per Nicolás Esteban Romero, mentre que el segon premi ha estat per Júlia Ransanz. Pel que fa a la categoria infantil, Lionel Sánchez ha rebut el primer premi, mentre que Arianna Bigorra ha obtingut el segon.

Reconeixement als col·laboradors del projecte educatiu Lecxit

La Biblioteca també ha fet un reconeixement a la tasca desinteressada que realitzen els col·laboradors per fomentar i promocionar la lectura. Enguany aquest reconeixement ha estat per a les persones voluntàries que estan col·laborant amb el projecte educatiu Lecxit de comprensió lectora adreçat a infants. Són Alexandra Baird, Ana Montes, Àngels Alasà, Anna Ràfols, Anna M. Giné, Assumpció Torrens, Francesc Rodríguez, Gema Santos, M. Rosa Faixa i M. Teresa Miravall.

tracking