Diari Més

Societat

L'Associació Pessebrista de Tarragona lliura els seus premis

Els treballs es podran seguir visitant aquest proper cap de setmana

L'aparador de l'Estanc Núria és el primer premiat en la seva categoria.

L'Associació Pessebrista de Tarragona lliura els seus premisCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació Pessebrista de Tarragona ha donat a conèixer els resultats del concurs de pessebres que aquest any ha arribat a la 90a edició. Els treballs presentats es podran seguir visitant aquest proper cap de setmana i, per visita concertada, fins al 3 de febrer.

Tots els participants van rebre un diploma, mentre que en la categoria infantil tots els participants van rebre una medalla. Pel que fa a la categoria de familiar artístic, el primer premi va anar per a Francesc Tribaldo, el segon per a Lluís Villarroya i el tercer per a Joan Boronat. En la categoria familiar popular, Nemesio Rodríguez es va fer amb el primer premi, els Gallego Serra amb el segon i els Cacho Andreu amb el tercer.

Per col·legis i instituts, el Sant Rafael va obtenir el primer guardó, Lestonnac-l’Ensenyança el segon i el Sant Domènec de Guzmán el tercer. Per entitats, per aquest ordre, l’Associació de Veïns Solimar, la d’Icomar i la comunitat de veïns Pere Martell 12. Els aparadors premiats, també per aquest ordre, van ser Estanc Núria, Farmàcia Nolla i Comercial Padrell.

Per col·legis i instituts, el Sant Rafael va obtenir el primer guardó.

L'Associació Pessebrista de Tarragona lliura els seus premisCedida

tracking