Diari Més

Societat

Els Reis d'Orient porten regals a La Muntanyeta

És el setzè any consecutiu que Ses Majestats visiten l’associació

Els Reis han visitat La Muntanyeta per 16è any consecutiu.

Els Reis d'Orient porten regals a La Muntanyeta, 2019Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Reis d’Orient i els seus patges han visitat els usuaris de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona, que té la seu a La Muntanyeta, per portar-los els seus regals. Aquest és el setzè any consecutiu que es produeix aquesta visita, iniciativa del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COAATT) i de la Fundació Tarragona Unida.

Primer s’han entregat els regals als usuaris i usuàries de La Muntanyeta i després, els Reis d’Orient han fet un regal especial per a l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral. En aquest cas, ha estat un forn i una vitroceràmica que farà possible realitzar els tallers de cuina que s’han preparat des de La Muntanyeta.

Després de la visita en aquest espai, els Reis d’Orient s’han traslladat fins la seu del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona. Allí han entregat els seus regals a 118 nens i nenes, fills i filles dels col·legiats i col·legiades. Ha estat a través de la campanya ‘1 regal x 1 dibuix’ en la qual els més petits han lliurat un dibuix als Reis d’Orient i han rebut a canvi un regal.

Els Reis han visitat La Muntanyeta per 16è any consecutiu.

Els Reis d'Orient porten regals a La Muntanyeta, 2019Cedida

Els reis també van passar per la seu del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Tarragona.

Reis d'Orient, seu del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Tarragona, 2019Cedida

tracking