Diari Més

Solidaritat

Creu Roja reparteix joguines entre una vintena de nens en situació de vulnerabilitat a Roda

L'entrega s'ha fet al Punt de Distribució d'Aliments

Un total de 23 nens s'han beneficiat d'aquesta acció solidària.

Creu Roja reparteix joguines entre una vintena de nens en situació de vulnerabilitat a RodaAjuntament de Roda de Berà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb l’objectiu que cap infant de Roda de Berà es quedi sense joguines el dia de Reis, Creu Roja ha repartit diferents lots de joguines entre les famílies amb infants en situació de vulnerabilitat. En total són 23 nens i nenes, la família dels quals són usuaris de Serveis socials. L’entrega s’ha fet al Punt de Distribució d’Aliments, amb la col·laboració de la regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament.

Els articles provenen de donacions o de la compra d’aquests productes per part de Creu Roja gràcies a les donacions econòmiques. «Repartim joguines noves o que estiguin en bon estat i amb el seu embalatge original, pensant en els nens i en la seva dignitat. No seria just que rebessin joguines usades», ha comentat Manuel Holgado, coordinador de Creu Roja del Baix Penedès, acompanyat per Assumpció Soler, presidenta de l’entitat.

L’alcalde del municipi, Pere Virgili, les regidores Teresa Ferré i Cèlia Treserres i el regidor Manel González han estat presents a l’acte, en què també hi ha assistit la responsable del Punt de Distribució d’Aliments i les voluntàries del servei.

tracking