Diari Més

Comerç

La botiga Escair guanya el 8è Concurs d'Aparadors Nadalencs de Roda

El segon i tercer lloc van ser per Thalassa Estetic i Parafarmàcia Natural respectivament

Fotografia de família dels representants comerços participants en el concurs amb els seus respectius premis i diplomes.

La botiga Escair guanya el 8è Concurs d'Aparadors Nadalencs de RodaAjuntament de Roda de Berà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La botiga de moda Escair és l’establiment guanyador del 8è Concurs d’Aparadors Nadalencs de Roda de Berà. En jurat del certamen, impulsat per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament,

va visitar els sis comerços inscrits la tarda del 21 de desembre. Van valorar la forma de vendre el seu producte o servei mitjançant la decoració nadalenca i com empren la llum i el color per decidir el guanyador.

Així, el jurat va decidir atorgar el primer premi a la botiga Escair, la qual s’ha endut dues entrades a PortAventura i un diploma. Thalassa Estetic va ser el segon classificat, amb un sopar per a dues persones a un restaurant de Roda de Berà valorat en 60 euros. Parafarmàcia Natural ha obtingut el tercer lloc, premiat amb un lot de Nadal i un diploma. La resta de participants, el bar RH, Assegurances Baltasar i Moda infantil Peques, van rebre un diploma.

Els premis van ser lliurats per les regidores Cèlia Treserres i Teresa Ferré i pels regidors Manel González i José Ibort en el marc de la primera jornada del Parc Nadalenc Infantil.

tracking