Diari Més

Una quinzena de nens fan un arbre de Nadal a la urbanització Torrenova

L'associació de veïns va impulsar aquest taller, en el qual també s'han confeccionat un trineu i una bústia per les cartes als Reis i el Pare Noel

Els infants han estat dos mesos i mig fent l'arbre.

Una quinzena de nena fan un arbre de Nadal a la urbanització TerranovaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una quinzena de nens de la urbanització Torrenova han participat, per primera vegada, en la confecció d'un arbre de nadal, acte impulsat per la nova junta de l'associació de veïns. La presidenta de l'entitat, Natalia Álvarez, s'ha mostrat molt satisfeta de la resposta dels nens a la proposta que els va fer l'associació de veïns d'aquesta zona enclavada al barri de Torreforta. Álvarez ha comentat que «vam organitzar un taller i vam buscar fustes per fer, a més de l'arbre, un trineu i una bústia per dipositar les cartes dirigides al Pare Noel i els Reis Mags».

L'arbre, il·luminat des de fa uns dies, mesura prop de tres metres d'altura i les branques fan 2,70 metres. «Els nens han estat uns dos mesos i mig fent-lo, i sempre amb molta il·lusió». Amb activitats com aquesta i una que es va fer per la castanyada, «volem revitalitzar l'associació de veïns», va dir Álvarez, qui va anunciar que el 22 de desembre «farem cagar el tió a nens de fins a 9 anys, a partir de les 12 hores, i el dia de reis els mags d'orient visitaran les cases d'aquells que, prèviament, s'hagin apuntat a aquesta iniciativa».

tracking