Diari Més

Solidaritat

Roda de Berà recapta més de 2.000 euros per a La Marató

La plaça de la Sardana va acollir diverses activitats

La plaça de la Sardana ha acollit diverses activitats per recaptar diners per La Marató.

Roda de Berà recapta més de 2.000 euros per a La MaratóCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Roda de Berà ha mostrat un any més la seva solidaritat i en aquesta edició de La Marató, dedicada a la lluita contra el càncer, ha superat la recaptació d’anys anteriors, recaptant més de 2.000 euros.

Durant tot el matí de diumenge la plaça de la Sardana va acollir el gruix d’activitats, gràcies a la col·laboració d’associacions, entitats i persones, amb la coordinació de l’Ajuntament de Roda de Berà. Entre aquestes hi va haver un esmorzar solidari, unaBicicletada Popular, un Caga Tió geganti unconcurs de truites, entre d'altres.

Fins a la plaça de la Sardana s’hi van apropar representants d’associacions i entitats que van organitzar algun acte amb motiu de La Marató, per tal d’afegir a l’urna els diners recaptats gràcies a diverses activitats. És el cas del Club Atlètic Roda de Berà, qui va sortejar una panera solidària,

recaptant 443 €; el Club Patí, amb l’organització de Disco-Patins dissabte a la tarda, aportant 100 euros; Fran Osuna, organitzador de la 6ª edición del Torneig de Pàdel Solidari, lliurant 200 euros i el Grup Sardanista amb una aportació econòmica de 150 euros.

D’altra banda, cal afegir l’aportació de 150 euros de Rockcat RCTeam mitjançant una cursa de resistència fins el Cucurull amb cotxes teledirigits; i 365 euros de Les Monges Associació Cultural (65 eurosrecaptats per l’Esplai de Ca l’Oliverar amb la projecció de dues pel·lícules, i la resta com a donatiu de l’associació).

tracking