Diari Més

Vida social

Pares i alumnes de l'Escola Joan Rebull recapta prop de 3.000 euros per La Marató

L’AMPA ha organitzat la 7ª Caminada Solidària, mentre que el grup de teatre de pares i mares Els Rebullits han representat l’obra ‘Els Pastorets 2.0’

Imatge de la 7a Caminada Solidària organitzada per l'AMPA de l'Escola Joan Rebull.

7a Caminada Solidària, AMPA de l'Escola Joan Rebull, Reus, La Marató de TV3Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Escola Joan Rebull de Reus ha contribuït, un any més, en la causa de La Marató de TV3, enguany dedicada a la lluita contra el càncer. En total s’han recollit prop de 3.000 euros gràcies a la 7ª Caminada Solidària, organitzada per l’AMPA del centre, i la representació d’Els Pastorets 2.0 a càrrec del grup de teatre de pares i mares Els Rebullits.

La 7ª caminada solidària es va realitzar ahir diumenge i va començar amb una master class de zumba. En l’activitat hi van participar al voltant de 350 persones que van triar entre dos recorreguts de 2 i 5 quilòmetres. En acabar, els participants van gaudir d’un esmorzar de coca amb xocolata desfeta amenitzat amb les actuacions de Reus Samba, el Lleó Petit, el Basilisc Petit, la Colla Gegantera Els Alegre i l’Aligueta de l’Escola Els Àngels de Torreforta. També es va fer un sorteig de regals en el qual van col·laborar una seixantena d’empreses i botigues de Reus.

Per altra banda, el grup de Teatre de pares i mares Els Rebullits van representar, el 14 i 15 de desembre, l’obra Els Pastorets 2.0. Tota la recaptació de les entrades també es va destinar a La Marató.

Amb totes dues activitats s’ha aconseguit recaptar un total de 2.917,04 euros.

tracking