Diari Més

Solidaritat

Vimbodí i Poblet recapta 5.444 euros en benefici de la Marató de TV3 contra el càncer

La xifra de diners assolida aquest 2018 supera la dels darrers anys

L'acte central va fer una festa que es va celebrar al pavelló esportiu.

Vimbodí i Poblet recapta 5.444 euros en benefici de la Marató de TV3 contra el càncerCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vimbodí i Poblet col·labora, un any més, amb la Marató de TV3, enguany dedicada a la lluita contra el càncer. El municipi ha organitzat els darrers dies diversos actes culturals i una festa com a acte central que va tenir lloc dissabte al pavelló poliesportiu, amb els quals s’han recaptat un total de 5.444,43 euros. Aquesta xifra supera els 5.490,53 euros de l’edició del 2017, els 4.902,30 euros de la del 2016 i els 4.751,01 euros del 2015.

Els actes festius han estat organitzats per l’Ajuntament en col·laboració amb entitats ciutadanes i voluntaris particulars. Els esdeveniments solidaris han tingut un gran èxit de participació i l’alcalde del municipi, Joan Güell, es mostra satisfet: «Un grau d’implicació de la ciutadania tan alt com el que demostra el nostre municipi és tot un privilegi».

Els actes d’enguany han comptat amb la participació de la Coral Veu de la Terra, el Casal d’Avis, el Cinema Foment, l’associació esportiva Caminades Creu del Codoç, Càritas, l’Associació de Dones, l’AMPA de l’escola Mare de Déu dels Torrents i els responsables del mateix centre i de la llar d’infants Les Orenetes, l’Associació Juvenil Somdepoble, els Geganters i Grallers La Palanca, el Raconet, el Club de Lectura, l’ANC, el Grup de Teatre Vent de Bosc, els Miano’s Band, la Mosca-Gat, el Museu i Forn del Vidre, DJ Raffix i el fotògraf Josep M. Potau, entre d’altres voluntaris. També hi han col·laborat comerços, empreses i particulars del municipi que han aportat obsequis per als sortejos o bé han col·laborat en la venda de tiquets del sopar popular, i l’empresa sarralenca Europastry.

tracking