Diari Més

Societat

Una vintena de persones finalitzen el curs de català inicial a Mont-roig del Camp

Els cursos inicials tenen per objectiu que les persones nouvingudes s'apropin al català

Foto de família dels alumnes que han acabat el curs.

Una vintena de persones finalitzen el curs de català inicial a Mont-roig del CampCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus (CNL) ha finalitzat el curs de nivell inicial de 45 hores que es realitza per mitjà del Servei Comarcal de Català del Baix Camp. En aquest, vint-i-una persones han assistit regularment a les classes d’aquest curs intensiu que s'ha impartita la Sala de Cultura Agustí Sardà de Mont-roig del Camp.

Aquest és el segon curs d’aquestes característiques que el CNL imparteix a Mont-roig del Camp. El primer es va fer enguany mateix, des de finals de gener fins a mitjan març i, amb motiu de la demanda que hi ha hagut, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i el Consell Comarcal del Baix Camp han impulsat aquest segon curs, que forma part de les accions formatives del Servei de Primera Acollida de les persones immigrades a Catalunya.

Els cursos inicials tenen per objectiu que les persones nouvingudes facin una primera aproximació a la llengua catalana. Són per a persones que no entenen el català i volen adquirir les habilitats de comprensió i de producció oral de frases simples que els permeti actuar mínimament en situacions quotidianes.

tracking