Diari Més

Reconeixement

L'alumne de la URV Pere Sabaté Navarro guanya el Premi Messer

L'entrega es va fer en l'acte d'inauguració de la 24a edició del Màster en Direcció i gestió d'empreses del Universitat

Pere Sabaté Navarro durant

L'alumne de la URV Pere Sabaté Navarro guanya el Premi MesserCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'empresaMesser ha premiat al millor estudiant del Màster en Direcció i gestió d'empreses (MBA) de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona,Pere Sabaté Navarro. El director tècnic de Messer Ibèrica de Gasos,Rubén Folgado, ha estat l'encarregar d'entregar el guardó a l'alumne amb el millor expedient acadèmic de la 21ª edició del MBA durantl'acte inaugural del nou curs, presidit per la rectora de la URV, María José Figueras.

L'acte inaugural de la 24ª edició del MBA va tenir lloc el passat 7 de novembre al Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació del CampusSesceladesa Tarragona i va comptar amb la conferència sobre la fusió deDOWiDuponta càrrec de FelipVidiella, Director R&DPackagingandSpecialtyPlasticsand HydrocarbonsEuropeMiddleEastandAfricadeDowChemic Co.

Aquest premi, lliurat per sisè any consecutiu, forma part de la col·laboració de l'empresaMesseramb la universitat en les diferents línies d'ensenyament. La companyia també participa activament en la promoció d'estudiants d'enginyeria química de laEscola d’EnginyeriaQuímica (ETSEQ)amb el PremiMesseri col·labora amb el programaWorkExperiencede laETSEQ dirigit a estudiants de màster d'enginyeria química.

tracking