Diari Més

Societat

Més de 400 persones participen en la Festa de la Gent Gran del Morell

La jornada, celebrada aquest diumenge, va constar d’una missa, un dinar i ball

Foto de família de la Festa de la Gent Gran del Morell.

Més de 400 persones participen en la Festa de la Gent Gran del MorellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La gent gran del Morell va viure, aquest diumenge 16 de setembre, una de les cites més esperades del seu calendari. Així, com des de fa més de dues dècades, l’Ajuntament del Morell va organitzar una nova edició de la Festa en homenatge a la gent gran del municipi.

Aquesta vegada, més de 400 persones van participar d’una jornada festiva que va fer protagonista un sector de la població que molts cops no es té prou en compte, i que cal reconèixer per la tasca que ha dut a terme al llarg de la seva trajectòria i pel valor humà que aporta al poble.

Com mana la tradició, l’esdeveniment va començar a l’església parroquial Sant Martí Bisbe, amb una recepció als assistents i, tot seguit, una missa cantada a càrrec de la Coral Guspira. En acabar l’acte litúrgic, tots els assistents es van situar davant de l’Ajuntament per immortalitzar el dia amb la fotografia de família. Tot seguit, la festa es va traslladar al Pavelló Municipal, on homenatjats i representants municipals van compartir un dinar de germanor i d'un ball popular.

Dinar popular de la Festa de la Gent Gran del Morell.

Més de 400 persones participen en la Festa de la Gent Gran del MorellCedida

tracking