Diari Més

Homenatge a la pintora salouenca Carmen Alquézar en motiu de la seva jubilació

L’alcalde Pere Granados i la regidora de Cultura i Festes Maria José Rodríguez han entregat una rèplica del monument del pescador a l’artista

L'alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora

Salou, homenatge, pintora, artista, jubilació, Carmen AlquézarAjuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salou ha dedicat un homenatge a l’artista Carmen Alquézar en motiu de la seva jubilació. L’alcalde Pere Granados i la regidora de Cultura i Festes, Maria José Rodríguez, han fet entrega a la pintora d’una rèplica del monument al pescador per la seva trajectòria professional i la seva participació activa a la cultura del municipi.

Carmen Alquézar va formar-se a l’Escola d’Arts i Oficis de Tarragona i des d’agost de 2004 és membre del Portrait Institute dels Estats Units com a instructora. Especialitzada en retrat, va inaugurar l’Escola de Dibuix i Pintura Carmen Alquézar l’any 1999, on ha estat impartint classes de dibuix artístic, procediments pictòrics i cursos de retrat amb el mètode d’ensenyament de Jonh Howard Sanden, fins a l’actualitat. Durant la seva trajectòria ha assistir a workshops als Estats Units amb Scott Burdick, i a demostracions amb Richard Schmid, Nanci Guzyk, Quang Hu i Daniel Sprick.

tracking