Diari Més

Vida social

Centenars de persones gaudeixen del 35è Aplec de Sardanes del Vendrell

L’aplec va comptar amb les cobles Sant Jordi Ciutat de Barcelona i Ciutat de Cornellà i es va celebrar com a avantsala a la Festa Major de Santa Anna

El 35è Aplec de Sardanes del Vendrell va tenir lloc a la Rambla.

Centenars de persones gaudeixen del 35è Aplec de Sardanes del VendrellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Centenars de persones es van reunir a la Rambla del Vendrell, aquest diumenge 22 de juliol, per tal de gaudir del 35è Aplec de Sardanes amb les cobles Sant Jordi Ciutat de Barcelona i Ciutat de Cornellà. L’acte es va celebrar com a avantsala a la Festa Major de Santa Anna.

Les cobles van interpretar dues sardanes de conjunt, Bravo, Nino! i Girona m'enamora, així com un repertori de tres hores que va completar la tradicional coca i cava per tots els dansaires. L'esdeveniment organitzat per Foment Sardanista Vendrellenc va comptar amb la participació de la Colla Sardanista Dansaires del Penedès, que en el marc dels seus 72 anys de promoció cultural, va realitzar el homenatge a dos dels seus integrants: Cristina i Esther Martorell Castell. També va fer un homenatge Pòstum a Lluís Martorell i Mallofré, veí del Vendrell, patrocinador i promotor de la sardana arreu del nostre país.

La propera ballada a la Rambla vendrellenca es realitzarà a les 19h el proper dissabte 28 de juliol amb la cobla Ressò dels Dansaires del Penedès.

L'esdeveniment va comptar amb la participació de la Colla Sardanista Dansaires del Penedès.

Centenars de persones gaudeixen del 35è Aplec de Sardanes del VendrellCedida

tracking