Diari Més

Societat

La Comissió d'Art agraeix a Camil·la Pérez els anys de dedicació a la cultura del Vendrell

A part de ser membre de la Comissió d’Art, Camil·la Pérez ha estat professora de ceràmica al taller d’art municipal i ha col·laborat amb el projecte 'El Vendrell. La Ceràmica'

L'alcalde, Martí Carnicer i  la regidora de Cultura, Eva M. Serramià, van agrair a Camil·la Pérez la seva tasca tot entregant-li un detall obra de l'artista Joan Descals.

La Comissió d'Art agraeix a Camil·la Pérez els anys de dedicació a la cultura del VendrellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Comissió d’Art de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell va organitzar, ahir dijous, un acte d’agraïment a Camil·la Pérez, artista i Mestre Artesana, que ha estat membre d’aquesta Comissió des que es va crear l’any 2000.

L’alcalde, Martí Carnicer i la regidora de Cultura, Eva M. Serramià, van agrair a Camil·la Pérez, en nom de la Comissió d’Art, tots aquests anys de dedicació a la cultura de la vila del Vendrell. Els polítics li van lliurar un detall obra de l’artista Joan Descals.

A part de ser membre de la Comissió d’Art, Camil·la Pérez ha estat professora de ceràmica al taller d’art municipal i ha col·laborat en el desenvolupament i la consolidació de diferents esdeveniments relacionats amb el projecte ‘El Vendrell. La Ceràmica’, de recuperació de la tradició terrissaire al municipi.

tracking