Diari Més

Una vintena de joves de diversos països participen al camp de treball a la Riera de la Boella

L’alcalde Roc Muñoz i la regidora de medi ambient, Glòria Virgili van oferir una recepció als voluntaris al Mas de l’Abeurador

En total són 23 els joves de diferents països que participaran en aquest projecte.

Una vintena de joves de diversos països participen al camp de treball a la Riera de la BoellaAjuntament de La Canonja

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Canonja va donar la benvinguda, ahir dilluns 16 de juliol, a un grup de 23 joves de diferents països que participaran al Camp de Treball Internacional de la Riera de la Boella. L’alcalde Roc Muñoz i la regidora de medi ambient, Glòria Virgili els van oferir una recepció al Mas de l’Abeurador, on es fan les obres de construcció del futur Centre d’Interpretació del Jaciment Arqueològic de la Boella.

Muñoz va donar la benvinguda al municipi als jove i els va explicar les obres que s’estan duent a terme i el que respresentarà pel municipi. La regidora Glòria Virgili els hi ha donat les gràcies per la gran tasca de voluntariat que duent a terme en zones naturals com és la Riera de la Boella i els ha convidat a conèixer el municipi durant els 15 dies que durarà la seva estada.

La proposta educativa ha estat impulsada per la Canonja 3 - Poble, Paissatge i Sostenibilitat, entitat ecologista del municipi, i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Canonja i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

tracking