Diari Més

Premis

Torredembarra lliura els guardons del VI Edició dels Premis Joaquim Gallofré Roig

El Pati del Castell va acollir el lliurament dels guardons

Imatge dels guardonats amb els

Torredembarra lliura els guardons del VI Edició dels Premis Joaquim Gallofré RoigCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest divendres, 6 de juliol, el Pati del Castell va acollir el lliurament de premis i concert dels guanyadors de la VI Edició dels Premis Joaquim Gallofré Roig de l’Escola Municipal de Música de Torredembarra. Aquest guardó l’organitza i patrocina la Regidoria d’Educació. Són participants directes d’aquest guardó l’alumnat de l’Escola Municipal de Música de Torredembarra, matriculat durant el curs 2017-2018.

En la Modalitat A (superació de programa d’estudis amb bona nota), van resultar guanyadors amb un premi de 75 euros a cadascú i diploma acreditatiu: Roger Garcia Doncel (guitarra), Bernat Pitarch Castellà (guitarra) i Phoebe Iglesias Cividanes (flauta travessera).

En la Modalitat B (premi a l’esforç i treball), van resultar guanyadors amb un premi de 50 euros a cadascú i diploma acreditatiu: Germán Garcia Doncel (violí), Martí Boada Mateos (piano) i Biuse Batet Lamoga (violoncel).

En la Modalitat C (premi a la creativitat musical), van resultar guanyadors amb un premi de 50 euros a cadascú i diploma acreditatiu: Elena Baches Baches (saxofon), Abril Olaortua Rallo (flauta travessera), Arnau Ferré Calero (guitarra).

tracking