Diari Més

Societat

Homenatge a la cambrilenca Josefa Barberà pel seu centenari

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el regidor de Benestar Social, Josep Maria Vallès, l’han felicitat amb un ram de flors i han passat una estona amb ella i la família

Imatge de l'acte d'homenatge a la cambrilenca centenària.

Homenatge a la cambrilenca Josefa Barberà pel seu centenariCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Cambrils ha homenatjat, aquest dimarts, a la cambrilenca Josefa Barberà Chavarria pel seu cent aniversari. L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el regidor de Benestar Social, Josep Maria Vallès, han visitat a la centenària en un acte en què també ha participat la seva família.

L’alcaldessa també li ha posat la Medalla Centenària de la Generalitat gravada amb el seu nom i l’any de naixement, a més d’un ram de flors, i li ha llegit una carta de part del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani. La protagonista de la festa s’ha mostrat molt alegre i conversadora i ha explicat alguns episodis d’aquests 100 anys de vida.

Josefa Barberà va néixer el dia 1 de juliol de 1918 a Tortosa, en una família de quatre germans. Es va casar amb 23 anys i va tenir dos fills. Ha viscut entre Tortosa, Barcelona i Cambrils. Apassionada de la història, el cinema i el Joan Manuel Serrat, va aprendre comptabilitat i s’hi va dedicar durant 34 anys. Té cinc néts i sis besnéts.

tracking