Diari Més

La Coral Verge del Camí rep el reconeixement de la Generalitat pel seu 50è aniversari

L'acte del Dia de l’Associacionisme Cultural es va celebrar el 7 de juny

Foto de les entitats reconegudes per la Generalitat en l'acte del

La Coral Verge del Camí rep el reconeixement de la Generalitat pel seu 50è aniversariAjuntament de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Coral Verge del Camí juntament amb altres 26 associacions van rebre un reconeixement per part de la Generalitat de Catalunya, pel seus respectius aniversaris i per la tasca de difusió de valors, d’identitat, de catalanisme i de cohesió social, característics de l’associacionisme i de la cultura popular.

Des del 2014, el Dia de l’Associacionisme Cultural s’ha establert el 4 de juny, tanmateix l’acte va tenir lloc el 7 de juny, uns dies més tard a causa dels diversos canvis polítics de començament de juny. L’acte va tenir lloc al Centre Sant Pere Apòstol de Barcelona.

La directora general de Cultura Popular va lliurar els diplomes de reconeixement a les entitats que celebren el seu aniversari en el 2018. Els aniversaris reconeguts eren els 50 anys, els 75 anys, els 125 anys i els 200 anys, aquest últims únicament el celebren els Bastoners de Sant Quintí de Mediona. Les associacions presents a l’acte recullen l’ampli ventall de la cultura popular: associacions de bastoners, de pessebristes, de pessebres vivents, ateneus, societats culturals, grups de teatre, bandes de música, corals infantils i corals adultes. Pel que fa a les corals, 6 agrupacions compleixen 50 anys durant el 2018: Coral Floc, Coral Lavínia, Coral Polifònica de Puig-Reig, Coral Sícoris, Orfeó Joventut Terrassenca i Coral Verge del Camí.

tracking