Diari Més

Festa

Festa de final de curs a l'Ateneu dels 'corresponsals' de joventut de Cambrils

Prop de 300 estudiants d’ESO i Batxillerat han participat en aquest projecte per crear un pont entre l’alumnat i el departament municipal de Joventut

'Corresponsals' participants a la festa de final de curs.

Festa de final de curs a l'Ateneu dels 'corresponsals' de joventut de CambrilsAjuntament de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat divendres, 8 de juny, es va celebrar una festa de final de curs dels 'Corresponsals' a la sala de concerts de l'Ateneu. El projecte dels 'Corresponsals', forma part del Pla Municipal de Joventut de Cambrils 2017-2020, i consisteix en la creació d'un equip de joves a cada centre d'ensenyament secundari del municipi, amb la màxima presència possible de representants dels diferents cursos igrups classe. L'objectiu és aconseguir representació del món dels estudiants per tal que aquests puguin fer arribar les seves propostes a l'Ajuntament, tanten l'àmbit delmunicipi com de col·lectiu de joves. Així mateix, els corresponsals fan de pont entre els estudiants i el Departament de Joventut.

Precisament la festa estava entre les diverses propostes que s'han recollit durant aquest curs. Els joves, segons apunten des del consistori, «troben a faltar espais al municipi on poder interactuar de manera informal, especialment a la nit, així com locals on escoltar la música que més els hi agrada».

La festa del passat dia 8 va ser gratuïta i gestionada pels mateixos joves corresponsals, que de manera voluntària es van anar sumant a les diverses comissions organitzatives com la barra de begudes, la barra de menjar, elsdj's, el 'photocall', les fotògrafes o el control d'accés a la sala. L'esdeveniment va comptar amb l'assistència d'un centenar de joves.

'Corresponsals' participants a la festa de final de curs.

Festa de final de curs a l'Ateneu dels 'corresponsals' de joventut de CambrilsAjuntament de Cambrils

tracking