Diari Més

L'equip aleví de futbol sala de La Vitxeta se'n va a Torí

Participaran en un torneig internacional de futbol sala mixt a la ciutat del nord-oest d'Itàlia.

Equip aleví de futbol sala que viatjarà a Torí.

L'equip aleví de futbol sala de La Vitxeta se'n va a ToríCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els alumnes de 6è de primària que juguen a l’equip aleví de futbol sala de l’escola reusenca La Vitxeta, viatjaran a Torí el proper cap de setmana, 10 i 11 de juny. Els infants participaran en un torneig internacional de futbol sala mixt a la ciutat del nord-oest d'Itàlia.

El torneig va de la mà de la Unione Italiana Sport per Tuti, (UISP) del comtat territorial de Torí i la iniciativa es desenvolupa en el marc d’un projecte que té com a objectiu promoure el futbol mixt. Aquest torneig es disputarà durant els dies 8, 9, 10 i 11 de juny i els alumnes de l’escola reusenca han estat convidats. L’equip de futbol sala està compost per 14 jugadors i el seu entrenador, Auger Forné, que aniran en representació de Catalunya al torneig. Altres països també han estat convidats com França, Bulgària, Itàlia –Piemonte– i Sicília. L’equip de La Vitxeta participa en la categoria A-Debutants i per aquella mateixa categoria hi participaran 5 equips dels diferents països.

Esport i Lleure de l’Ajuntament de Reus i el Consell Esportiu del baix Camp, col·laboren amb l’escola ajudant en tots els tràmits necessaris.

tracking