Diari Més

El premi al millor treball de recerca de la demarcació de Tarragona se'n va als Pallaresos

Laura Roig Grau ha guanyat el Trics Talk 2018 amb un projecte per millorar l'eficiència energètica domèstica

Sara Roig presentant el seu Treball de Recerca.

El premi al millor treball de recerca de la demarcació de Tarragona se'n va als PallaresosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alumna de l'Institut Els Pallaresos, Laura Roig Grau, ha estat la guanyadora del premiTricsTalk2018, al millor treball de recerca, uns guardons organitzats per l'AEQT(Associació Empresarial Química de Tarragona) i el Departament d'Educació. Va guanyar amb el treball Com millorar l'eficiència energètica amb Arduino, entre gairebé 100 treballs de diferents instituts.

Aquest projecte toca les àrees de la impressió en 3D, la programació Arduino, el dibuix assistit per ordinador (AutoCat) i la construcció d'habitatges eficients. Una puntuació de 10 punts va aconseguir la jove en aquest treball, a més va haver de fer un vídeo explicatiu de tres minuts seguint les pautes del taller de comunicació de la Jornada del FòrumTrics2018, on s'havia d'explicar per què s'havia escollit el tema del treball.

Aquest dijous, 7 de juny, es realitzarà la gala d'entrega de premisTricsTalkorganitzada per l'AEQT, on Roig rebrà una tauleta com a reconeixement de la seva feina. A més, l'estudiant també participaalconcurs de la Universitat Politècnica de Catalunya d'Arquitectura, Ciència i Tecnologia Sostenibles amb el mateix treball de recerca. En cas de guanyar, obtindria una beca per al curs vinent. En un futur, després de la selectivitat, l'objectiu de la jove dels Pallaresos és estudiar a la Universitat Politècnica de Catalunya un doble grau d'ingenyeriamecànica i disseny del producte industrial.

tracking