Diari Més

Societat

Una cinquantena de motos antigues participen a la XXIX Sortida de l'Aleixar

Les motos participants més velles van ser una Terrot de l’any 1923 i una altra de la marca Motoacoche del 1928

Fotografia de grup dels participants a la XXIX Sortida de Motos Antigues de l'Aleixar.

Una cinquantena de motos antigues participen a la XXIX Sortida de l'AleixarCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unes cinquanta motos antigues han participat en la XXIX Sortida de Motos Antigues de l’Aleixar, celebrada ahir diumenge 27 de maig. Totes les motos participants havien de ser models fabricats abans del 1980. Les motos més antigues van ser una Terrot de l’any 1923 i una altra de la marca Motoacoche del 1928. També hi van participar vehicles de les marques Vespa, Bultaco, Ossa, Benelli, Montesa, Sanglas, Kawasaki, o BMW, entre altres.

La sortida va començar a les 9 del matí des de la plaça 11 de Setembre de l’Aleixar, on es va iniciar el recorregut, d’un total de 88 quilòmetres, en direcció a Vilaplana, Alforja, Cornudella de Montsant, i el pantà de Siurana. En aquest municipi es va fer una parada per esmorzar i, a continuació, el grup va continuar en direcció a Aubarca, Prades, la Febró, la Mussara, Vilaplana i de nou l’Aleixar. Allà es va fer un acte de lliurament de records a tots els participants.

La Sortida de Motos Antigues de l’Aleixar és una de les més veteranes de les que es convoquen al Baix Camp. Normalment, coincideix amb la celebració de la festa major de la Trinitat i la Santa Fímbria de l’Aleixar.

Imatge de la XXIX Sortida de Motos Antigues de l'Aleixar.

Una cinquantena de motos antigues participen a la XXIX Sortida de l'AleixarCedida

Les motos participants havien de ser de models fabricats abans del 1980.

Una cinquantena de motos antigues participen a la XXIX Sortida de l'AleixarCedida

tracking