Diari Més

Societat

Torredembarra acull la Segona Trobada del Projecte europeu Erasmus Plus

Han participat directors i professors de diverses escoles poloneses de Catalunya, Noruega, Regne Unit, Bèlgica i Lituània

Imatge del participants de la

Torredembarra acull la Segona Trobada del Projecte europeu Erasmus PlusAnna F.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Torredembarra ha celebrat la Segona Trobada del Projecte europeu Erasmus Plus Escola Polonesa a l'exterior, suport al desenvolupament professional dels professors polonesos. A la trobada, que s'ha fetdel 24 al 30 de maig,hi participen directors i professors de diverses escoles poloneses de Catalunya, Noruega, Regne Unit, Bèlgica i Lituània; també la direcció i els pedagogs-instructors del Centre de Formació per a Professors de Polònia. En total, 35 persones que es reuneixen a Cal Bofill. L’alcalde, Eduard Rovira, ha rebut els participants aquest divendres, 25 de maig, al matí, a l’Ajuntament.

Les organitzacions associades que participen en el projecte i en la trobada són elCentre de formació metodològica municipal a Białystok (Polònia),Vilniaus r. Maisiagalos vaiku lopselis-darzelis (Lituània),Associació Cultural Escuela Polaca (Catalunya),"ProPolonia" Poolse Vereniging voor Cultuur en Onderwijs (Bèlgica),Integrative Saturday School Limited by Guarantee (Regne Unit); iForeningen Barna Polen (Noruega).

Imatge del participants de la Segona Trobada del Projecte europeu Erasmus Plus.

Torredembarra acull la Segona Trobada del Projecte europeu Erasmus PlusAnna F.

tracking