Diari Més

Sopar a la fresca per acabar el curs a l'EOI

L'Escola Oficial d'Idiomes de Tarragona enguany fa el seu 30è aniversari

Alumnes i professorat al sopar.

Sopar a la fresca per acabar el curs a l'EOICedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb motiu del 30è aniversari de l’Escola Oficial d’Idiomes, els alumnes i professors del centre van celebrar el passat dijous, 17 de maig, un sopar a la fresca al pati de l’escola. Enguany és el primer any que fan aquesta iniciativa per culminar el curs d’aprenentatge 2017 – 2018, ambientat en un escenari de revetlla. Més de 170 persones, entre alumnes, professors i treballadors del centre, van assistir a aquesta trobada per celebrar el final de les classes i encarar els exàmens de nivell dels idiomes.

El sopar va ser un «jo porto», on els comensals hi havien de dur el seu propi menjar i l’Escola els oferia l’espai les instal·lacions. Aquest acte va estar amenitzat per diferents alumnes que van cantar amb les escoles que s’imparteixen a l’EOI. A més per finalitzar l’esdeveniment es va repartir la beguda típica de la ciutat, la «Mamadeta», ja que antigament on es troba l’Escola se situava la fàbrica del licor Chartreuse.

L’EOI ofereix els cursos d’idiomes en gairebé tots els nivells d’Alemany, Anglès, Àrab, Català, Espanyol per a estrangers, Francès i Rus.

tracking