Diari Més

Riba-roja d'Ebre

Riba-roja inaugura la nova Llar dels Jubilats en el marc de la Festa dels Avis

La gent gran del municipi torna al seu local social, ara reformat, on estaven des de finals dels anys 70

Imatge de la inauguració de la nova llar de jubilats.

Riba-roja inaugura la nova Llar dels Jubilats en el marc de la Festa dels AvisCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova Llar de Jubilats de Riba Roja d’Ebre, recentment reformada, ha quedat inaugurada. L’acte d’inauguració ha tingut lloc aquest cap de setmana en el marc de la Festa dels Avis, en què hi ha participat fins a 154 veïns. Els encarregats d’inaugurar l’equipament van ser l’alcalde, Antonio Suárez, i la presidenta de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Riba-roja d’Ebre, Rosa Mari Alcover, qui van signar el conveni mitjançant el qual l’Ajuntament cedeix l’ús d’aquest equipament municipal a l’entitat per als pròxims 20 anys, prorrogable.

La gent gran de Riba-roja torna, d’aquesta manera, al seu local social, situat als baixos est de l’ajuntament i on estaven des de finals dels anys 70, després d’uns mesos reubicats a la Societat per les obres de millora que es feien als Jubilats.

La reforma ha consistit a adequar la pavimentació, redistribuir l’espai per definir noves zones i substituir el sostre fals antic per un de nou. A més, s’han reubicat els serveis sanitaris, adaptant-los a les necessitats de persones amb mobilitat reduïda, i s’han millorat els equipaments del bar del local. Aquests canvis formen part d’un projecte més ampli, que preveu una se- gona fase d’obres, per condicionar els espais reservats per al futur centre de dia del poble.

En el marc de la festa d’inauguració de la nova Llar dels Jubilats es van lliurar els premis als guanyadors del campionat de petanca a Amador Morales, Miquel Càmara i Otto, que a més del trofeu s’han endut també un pernil. Durant el dinar dels jubilats també s’han lliurat diferents premis als assistents, en una vetllada de germanor que s’ha allargat tota la tarda.

Imatge de l'alcalde tallant la cinta d'inauguració de la nova Llar dels jubilats.

Riba-roja inaugura la nova Llar dels Jubilats en el marc de la Festa dels AvisCedida

tracking