Diari Més

Societat

Gran èxit de participació al primer Concurs de Paelles de Constantí

La colla 'Los clàssics' i la 'Los Plataneros' van ser les premiades

La colla 'Los clàssics' i 'Los Plataneros' van ser les premiades.

Gran èxit de participació al primer Concurs de Paelles de ConstantíCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera edició del Concurs de Paelles de Constantí, que s’ha fet aquest diumenge 13 de maig al Parc de l’Almatella, ha estat caracteritzada pel gran èxit de participació. Un total de 9 colles, amb prop de 120 participants, van prendre part de la 1a edició d’aquest concurs, convocat per la Unió de Botiguers de Constantí (UBC), amb la col·laboració de l’Ajuntament.

La colla Los clàssics, amb el premi a la paella més gustosa, i la colla Los Plateros, amb el premi a la millor presentació, van ser els guanyadors d’aquest 1r Concurs de paelles de Constantí, segons el veredicte del Jurat del concurs format per integrants de la Unió de Botiguers de Constantí. Els criteris que van guiar el veredicte del Jurat es basaven en el punt de cocció de l’arròs, el sabor, la simetria dels ingredients, el punt de socarrat i la presentació.

Les dues colles guanyadores, a més, van ser obsequiades amb un val de 75 euros cadascuna, vàlids per a qualsevol dels establiments adherits a la Unió de Botiguers de Constantí.

La colla 'Los clàssics' i 'Los Plataneros' van ser les premiades.

Gran èxit de participació al primer Concurs de Paelles de ConstantíCedida

tracking