Diari Més

La veïna de l'Aldea Asunción Lluch, homenatjada pels seus 100 anys

El Consell Comarcal del Baix Ebre i l’Ajuntament del municipi han lliurat una placa commemorativa a la centenària

Imatge de l'acte d'homenatge de la centenària Asunción Lluch.

La veïna de l'Aldea Asunción Lluch, homenatjada pels seus 100 anysCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Asunción Lluch, veïna centenària de l’Aldea, va ser homenatjada ahir diumenge en motiu de la celebració dels seus 100 anys. L’homenatge va anar a càrrec del Consell Comarcal del Baix Ebre i l’Ajuntament de l’Aldea i va consistir en un acte al domicili de Lluch. En ell hi van assistir la presidenta del Consell Comarcal, Sandra Zaragoza i l’alcalde del municipi, Daniel Andreu, així com la consellera comarcal Elisabet Zapater i una àmplia representació del consistori aldeenc. La centenària també va estar acompanyada de la seva família.

En l’acte, la presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, va lliurar a la homenatjada una placa commemorativa. L'alcalde de l'Aldea, Daniel Andreu, n’hi va entregar una altra en nom de l'Ajuntament i uns rams de flors.

La nova centenària del Baix Ebre va nàixer el 3 d'abril de 1918 al Mas de Via, al Barri de l'Hostal de l'Aldea. De jove va ser cosidora i es va casar als 21 anys amb Tomàs Benito Zaragoza. Del matrimoni van nàixer dos fills: Alejandro i Mari, i actualment té tres néts i tres besnéts. Un cop casada va compaginar el treball de casa amb feines de pagesa i ha arribat al centenari de vida amb molt bona salut.

Imatge de l'acte d'homenatge de la centenària Asunción Lluch.

La veïna de l'Aldea Asunción Lluch, homenatjada pels seus 100 anysCedida

tracking