Diari Més

Les escoles Centcelles i Mn. Ramon Bergadà presenten un llibre de contes

L'acte es va fer a la Biblioteca Municipal

Imatge de la presentació del conte

Les escoles Centcelles i Mn. Ramon Bergadà presenten un llibre de contesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Biblioteca Municipal va acollir aquest dimecres la presentació del llibre Contes a moltes mans. Cursos 2015-16 i 2016-17en el qual col·laboren les escoles Centcelles i Mn. Ramon Bergadà de Constantí.

Es tracta d’una nova edició d’aquest projecte comú que consisteix en la creació de contes per part dels alumnes de 4rt i 6è de totes dues escoles. Aquests contes s’anomenen contes col·laboratius perquè cada escola inicia uns contes i n'acaba uns altres, d'aquesta manera cada conte implica diferents classes tant en la tasca de redacció com pel que fa a la il·lustració.

Durant la presentació, els alumnes de l'Escola Centcelles i l'Escola Mn Ramon Bergadà van llegir fragments dels contes escrits i il·lustrats per ells mateixos, mentre que els alumnes de l’Escola de Música Rafel Gibert Recasens van posar l’acompanyament musical amb peces de creació pròpia, inspirades en els contes que recull el llibre. Una de les novetats dels Contes a moltes mans d’aquest any, és que a banda del llibre amb els escrits i dibuixos dels alumnes de les escoles, s’inclourà també un CD amb les peces musicals elaborades i interpretades pels alumnes de l’Escola de Música.

L’acte de presentació va comptar amb la presència dels alumnes que han participat en la creació dels treballs d’aquest curs per part de les dues escoles, els respectius professors i també el personal de la Biblioteca municipal. La presentació del llibre Contes a moltes a mans s’emmarca dins dels actes del cicle Fes Cultura, Fesa Salut.

tracking