Diari Més

La lectura arriba a l'Hospital Sant Joan amb l'intercanvi de llibres

La campanya «leCtURA» facilita l’estada de pacients i acompanyants

Els professionals sanitaris han lliurat

La lectura arriba a l'Hospital Sant Joan amb l'intercanvi de llibrescedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus va engegar ahir coincidint amb la Diada de Sant Jordi, dia 23 d’abril, una nova campanya amb el lema «A l’Hospital la leCtURA, cura!». Aquesta iniciativa consisteix que l’hospital esdevingui un punt d’intercanvis de llibres per facilitar l’estança de pacients i acompanyants.

Aquest projecte té com a objectiu facilitar llibres als pacients i als acompanyats mentre fan la seva estada al centre. L’hospital vol oferir un servei complementari als seus pacients per trencar la monotonia del dia a dia d’un hospital, a més també vol que les persones acompanyants dels pacients omplin les hores d’espera amb la lectura. El punt d’intercanvi de llibres s’ha pogut iniciar gràcies a l’aportació de llibres per part dels professionals del centre, que en un primer moment han fet la donació dels llibres per engegar el projecte a l’espera que els usuaris aportin llibres. L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, s’ha sumat als punts d’intercanvis de llibres de Reus que es poden trobar al Mercat Central i al del Carrilet, a la Biblioteca Central Xavier Amorós, al Centre de la Imatge Mas Iglesias Reus (CIMIR), al Reus Deportiu i al Mas Pintat.

El punt de passa llibres «leCtURA» de l’Hospital de Reus, es poden trobar tres modalitats. «Llibre alliberat», l’usuari porta un llibre de casa i el diposita a l’hospital per alliberar-lo, «Llibre intercanviat», l’usuari deixa un llibre i n’agafa un altre, i «Llibre Rellegit», on una altra persona llegeix el mateix llibre.

tracking