Diari Més

Societat

Una trentena de participants a la segona edició de l'Esquiada Jove del TRAC

La iniciativa, sorgida dels joves de Torredembarra, Creixell, Altafulla i La Riera de Gaià, ha comptat amb una segona sortida a la neu per l’èxit de sol·licituds

Fotografia de família dels participants a la 2a edició de l'Esquiada Jove.

Una trentena de participants a la segona edició de l'Esquiada Jove del TRACCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 29 joves de Torredembarra, Creixell, Altafulla i La Riera de Gaià han participat en la segona edició de l’Esquiada Jove del TRAC. Cal dir que és la primera vegada que se celebra una segona sortida a la neu arran del gran volum de sol·licituds que es van rebre en la primera edició d’enguany. La iniciativa ha estat acollida pels respectius ajuntaments i pel Consell Comarcal del Tarragonès.

Si bé anualment els municipis del TRAC organitzen l’esquiada que és acollida amb molt d’èxit, enguany un grup de joves que no va poder participar en aquesta activitat anual van demanar que els seus ajuntaments els ajudessin a dur a terme una nova sortida a la neu. Així davant aquesta empenta les regidories de joventut van sumar esforços amb el Servei Comarcal de Joventut i van donar resposta a aquesta petició. Els joves van estar acompanyats de quatre monitors.

tracking