Diari Més

Cloenda del curs d'alfabetització 'Lletres per a tothom'

Han assistit un total de 34 dones de nacionalitat marroquina, totes elles residents a Creixell

Foto de família del curs a

Cloenda del curs d'alfabetització 'Lletres per a tothom'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dimarts ha finalitzat el cursd'alfabetització Lletres per a tothom de la Biblioteca del Creixell. Aquests'ha realitzat amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, el Consell Comarcal del Tarragonès, l'ajuntament de Creixell i amb el Fons Social Europeu-Unió Europea.

Es tracta d'un curs de català de 60 hores al qual hi han assistit un total de 34 dones de nacionalitat marroquina, totes elles residents a Creixell.

Un 80% d'aquestes dones no estan alfabetitzades. Totes elles han aprofitat el curs com a una oportunitat per aprendre a parlar i escriure en català.

Des de la Biblioteca Municipal de Creixell Bibliocreixell s'ha donat suport a aquest curs també per fomentar la participació d'aquest col·lectiu de dones marroquines de Creixell a altres activitats de la Biblioteca i també del municipi.

En total s'han lliurat 23 Diplomes d'aprofitament del curs i la resta certificats d'assistència per no haver computat el nombre d'hores exigit.

A l'acte de cloenda hi ha assistit Francesc Tarragona, director dels Serveis Territorials a Tarragona del departament de treball, afers socials i families de la Generalitat de Catalunya; Antonio López, del Consell Comarcal del Tarragonés; Pili Romero, primera tinent d'alcalde de l'ajuntament de Creixell; Francesc Sentís, regidor de cultura de l'ajuntament de Creixell; Maribel Pérez, directora de la Biblioteca Municipal de Creixell; i Sió Santaulària de l'Unitat de Ciutadania i Cohesió del Consell Comarcal del Tarragonès.

tracking