Diari Més

Societat

L'INS Baix Camp aposta per la llengua francesa amb l'intercanvi d'estudiants francòfons

Una estudiant del Quebec i un de Perpinyà fan una estada de tres mesos a Reus, que després realitzaran les seves «parelles» d’intercanvi als respectius països

Anne Blanchette, alumna del Quebec, en la seva presentació a l'Institut Baix Camp.

L'INS Baix Camp aposta per la llengua francesa amb l'intercanvi d'estudiants francòfonsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Institut Baix Camp potencia el francès dels seus alumnes a través de programes d'intercanvi. Anne Blanchette, alumna del Quebec, del Lycée Jean-Jacques Bertrand de Farham, realitza una estada de tres mesos a l’Institut Baix Camp -del 10 de setembre al 2 de desembre-. La correspondante de l'alumna és la Júlia Montoya, de 4t d'ESO B, que anirà al Quebec del 13 de gener al 8 d'abril de 2018. Cada una d'elles s'allotja a casa de la seva «parella» i assisteixen a les classes dels respectius instituts a Reus i al Quebec. Aquest projecte te una durada de 4 anys consecutius i l'INS Baix Camp hi participarà amb diferents alumnes de 4t d'ESO.

Dins del programa de Mobilitat Catalunya-Montpeller (Mobisudnord) arribarà el 20 de novembre un noi del Lycée François Arago de Perpinyà. Es diu Frédéric Beugnot i cursa Batxibac al seu institut. Serà el correspondant del nostre alumne Jaume Salvat de 4t d'ESO B. Serà a Reus tot un mes, fins el 15 de desembre. I el Jaume marxarà à Perpinyà del 7 de gener al 3 de febrer de 2018. Durant les estades respectives dels alumnes a Reus, Quebec i Perpinyà, els alumnes cursen les mateixes matèries que les seves parelles, participen a les activitats extraescolars, s'integren a la vida dels instituts i de les famílies plenament.

tracking