Diari Més

Societat

Més de 300 participants a la caminada popular de La Pobla

L'artista Jay Lem'on actuarà aquest dissabte al Casal
Cultural a les 19.30h

Imatge dels participants de la caminata popular.

Més de 300 participants a la caminada popular de La PoblaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La darrera edició de la caminada popular de la Pobla ha aplegat més de 300 inscrits. La caminada, que va tenir lloc aquest diumenge 22, combinava el vessant esportiu amb el solidari, ja que els assistents van poder col·laborar amb una causa benèfica. Vanrecórrer diferents indrets urbans i rurals del municipiacompanyats pels membres de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de La Pobla de Mafumet.

En el marc de les activitats culturals del municipi pobletà està la festa de la Castanyada que els jubilats i els pensionistes van celebrar el passat dissabte 21 a la nit, on va haver-hi un sopar i ball que va reunir més de 120 assistents. El dia 31 és la festa popular per a totes les edats on es realitzarà un passatge del terror.

Un altre de les activitats que va aplegar un públic més familiar va serla projecció de la pel·lícula Tadeo Jones, que va tenir lloc al Casal Cultural el dissabte 21 a la tarda.

Pel que fa a l'àmbit musical, l'artista tarragoní Jay Lem'on (Albert Burrut), aterrarà aquest proper dissabte 21 a l’escenari del Casal Cultural de La Pobla a les 19.30 h. El seu primer àlbum discogràfic, Shake Your Mindinclou ritmes pop-rock/souli suposa el debut d’aquest jovei la seva banda, la qual està integrada pel baixista David Cuenca, el bateria Joan Torné, el pianista Alex Badi i el guitarrista Xavier Oró.

Els jubilats i pensionistes a la festa de la Castanyada.

Més de 300 participants a la caminada popular de La PoblaCedida

tracking