Diari Més

Societat

Comença el curs de les Aules d'Extensió Universitària per la Gent Gran a Constantí

La sessió inaugural va anar a càrrec de Maria Isabel Miró i va estar dedicada a 'L'educació de la dona durant el franquisme'

A la sessió inaugural hi van assistir prop de 60 persones.

Comença el curs de les Aules d'Extensió Universitària per la Gent Gran a ConstantíCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Constantí ha iniciat, aquest dimecres 4 d’octubre, un nou curs de les Aules d’Extensió Universitària per la Gent Gran, organitzada per l’àrea Social de la Universitat Rovira i Virgili amb la col·laboració del Sindicat Agrícola de Constantí.

La sessió inaugural, a la qual hi van assistir 60 persones, va anar a càrrec de Maria Isabel Miró i va estar dedicada a L’educació de la dona durant el franquisme. L’acte també va comptar amb la presència de l’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, el president de les Aules de la Gent Gran a Constantí, Josep Franquès, i l’Alex Caburrasi, en representació de Junta del Sindicat Agrícola.

Les Aules de la Gent Gran, que arriben ja a la seva dotzena edició a Constantí, busquen donar una sortida a les inquietuds culturals de la tercera edat. Des dels seus inicis han comptat amb el suport del Sindicat Agrícola, on cada dimecres fins al mes de juny es realitzaran les sessions a càrrec de professors adscrits a la universitat o d’altres ponents de reconegut prestigi.

tracking