Diari Més

Pàdel

Xavi Pueyo/Tonet Sans i Arantxa Alejandre/Ester Puntes guanyen l'Open Vermut Yzaguirre

La propera cita del Challenge de Pàdel TennisPark serà el 10 de setembre amb l’Open FolchTime

El Challenge de Pàdel TennisPark està obert a socis i no socis.

Xavi Pueyo/Tonet Sans i Arantxa Alejandre/Ester Puntes guanyen l'Open Vermut YzaguirreCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Pueyo i Tonet Sans s’han proclamat Campions del Bronze Open Vermut Yzaguirre del Challenge de Pàdel TennisPark, en imposar-se per 6/3 i 7/6 a la parella formada per Sergio Bursa i Javi Gauna.

En categoria femenina les Campiones han estat Arantxa Alejandre i Ester Puntes, que han guanyat a l’equip format per Sara Palacios i Mercedes Moreno per 7/5 i 7/6.

Aquest era el quart, i penúltim, Open del Challenge de Pàdel TennisPark 2017, amb 149 parelles inscrites (109 en categoria masculina i 39 en femenina).

El Challenge de Pàdel TennisPark, que arriba enguany a la quarta edició, està obert a socis i no socis. Com a principal novetat, a nivell organitzatiu, s’ha aconseguit que dels cinc Opens programats tres d’ells siguin bronzes federats.

El gran atractiu d’enguany, però, és l’espectacular Harley-Davidson 750 Street, que se sortejarà entre tots els inscrits al Challenge, gràcies a l’acord assolit amb Harley-Davidson Tarraco, distribuïdors de la mítica marca de motos nord-americana a Tarragona.

El Challenge de Pàdel es juga a les set pistes del Club i resta només una prova per concloure, el Bronze Open FolchTime que es jugarà del 10 al 17 de setembre.

tracking