Diari Més

Una seixantena de puntaires del Camp a la Trobada de Puntaires de Constantí

La pluja va obligar a traslladar la trobada a l’interior del Pavelló Poliesportiu

Un moment de la trobada, que va aplegar a puntaires d'arreu de la demarcació.

Una seixantena de puntaires del Camp a la Trobada de Puntaires de ConstantíAjuntament de Constantí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tradicional Trobada de Puntaires de Constantí ha aplegat enguany una seixantena de dones procedents d’arreu de la demarcació, que van tornar a oferir una demostració de puntes de coixí. Finalment, el risc de pluja va obligar a traslladar aquesta Trobada de Puntaires a l’interior del Pavelló Poliesportiu, on durant tot el matí es va poder gaudir d’aquesta jornada.

A banda de les representants d’associacions de Constantí, com l’Associació de Jubilats i Pensionistes i el Grup Cultural Mestresses de casa, la Trobada va comptar amb la presència de grups d’entitats de puntaires procedents de poblacions com la Riera, Vilallonga del Camp, la Pobla de Mafumet, Montbrió, Alcover, tres associacions de Reus (Puntaires Joan Prim de Reus, Esplai de Reus i Puntaires 11 de Setembre de Reus) i dues de Tarragona (Puntaires de Tarragona i Puntaires Reunides de Tarragona).

L’Ajuntament de Constantí va oferir un obsequi a cadascuna de les puntaires participants, que també van rebre una bossa per cortesia de la Unió de Botiguers de Constantí. Des de l’Ajuntament, la regidora de cultura, Dolors Fortuny, va fer entrega de dues roses a les dues puntaires constantinenques més veteranes, Montserrat Plana i Isabel Marsal. Finalment, també es va fer un sorteig entre totes les participants de 4 obsequis per cortesía de la Unió de Botiguers.

tracking