Diari Més

Ferrari Land acull el sopar anual dels aparelladors i arquitectes tècnics de Tarragona

Més de 180 persones van assistir a l'acte divendres passat

Els responsables tècnics del parc van mostrar als assistents els espais del nou parc.

Ferrari Land acull el sopar anual dels aparelladors i arquitectes tècnics de TarragonaCOAATT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 180 persones van assistir al sopar anual del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COAATT), que enguany s’ha celebrat al parc temàtic de Ferrari Land.

Els responsables tècnics del parc van mostrar als assistents els diferents espais que configuren el territori Ferrari i les rèpliques d’edificis històrics d’Itàlia, que s’han construït els darrers mesos. Feta la visita, el sopar va servir per posar en comú la realitat del sector de la construcció i fer balanç del darrer any.

Adolf Quetcuti, President del COAATT, recordava en el seu parlament que «els darrers mesos s’ha patit força i molt durament però els professionals del sector, aparelladors i arquitectes tècnics, han sabut aguantar i s’han enfortit competencialment». A més, Quetcuti va esperonar als nous aparelladors, que ara han acabat la carrera i s’han incorporat a la vida laboral, a fer front als nous reptes i aprofitar l’experiència dels qui porten més anys treballant.

La trobada anual del Col·legi d’Aparelladors va servir, igualment, per a fer un reconeixement als qui enguany celebren els seus 50 anys d’ofici i als qui han arribat als 25 anys de professió. A més, es va entregar un casc d’obra, de manera simbòlica, als nous aparelladors que recentment han aconseguit el títol i s’han col·legiat.

Els responsables tècnics del parc van mostrar als assistents els espais del nou parc.

Ferrari Land acull el sopar anual dels aparelladors i arquitectes tècnics de TarragonaCOAATT

tracking