Diari Més

L'equip d'Elix Polymers guanya el X Campionat de Futbol 7 de Salou

Proyectos Generales de Protección i Hotel Four Elements han quedat segons i tercers, respectivament

Fotografia de la final del Campionat.

L'equip d'Elix Polymers guanya el X Campionat de Futbol 7 de SalouAjuntament de Salou.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'equip d'Elix Polymers ha estat el guanyador del X Campionat de Futbol 7 de Salou 2016/2017, organitzat per l'Àrea d'Esports del consistori. Els segons classificats han estat Proyectos Generales de Protección, mentre que la tercera posició ha estat per l'Hotel Four Elements. La resta de premis han anat a parar al New Team, per ser l'equip més esportiu, i a Samuel García, com a màxim golejador de la competició.

Aquesta desena edició ha comptat amb la participació de 12 equips que han disputat una lliga de 22 partits. La competició s’ha jugat a l'Estadi Municipal de Salou. Aquesta edició s'ha caracteritzat pel fair-play dels equips participants i la bona sintonia entre l’organització, els equips i els col·legiats de la federació.

El regidor d’Esports, Dani López, ha manifestat que «degut a l'èxit de participació i la bona acceptació entre els esportistes de Salou i fora del municipi, l'Àrea d'Esports tornarà a organitzar l'onzena edició de cara la propera temporada, prevista pel mes d'octubre de 2017».

tracking