Diari Més

Societat

Tennis Salou H2O dóna llibres infantils a la Biblioteca de Salou

Els llibres es van recollir entre tots els participants en un interclub realitzat a l'abril juntament amb el Club Tennis Mora d'Ebre

Imatge de l'acte de donació dels llibres infantils a la Biblioteca de Salou per part del Tennis Salou H2O.

Tennis Salou H2O dóna llibres infantils a la Biblioteca de SalouCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El club Tennis Salou H2O ha fet una donació de llibres infantils a la Biblioteca Municipal de Salou com a part de la seva missió en participar i contribuir a la comunitat. Els llibres van ser recollits entre tots els participants durant l’esdeveniment interclub, realitzat juntament amb el Club Tennis Mora d’Ebre, que va tenir lloc a l’abril i va comptar amb la participació de 50 jugadors d’entre 4 i 14 anys.

L’acte de donació es va dur a terme a la biblioteca i va comptar amb la presència del coordinador de la secció de tennis del club, Alex Gaspá; la regidora delegada de gestió d’infraestructures i manteniment de Salou, María José Rodríguez; i la Bibliotecària Municipal del Ajuntament de Salou, Victoria Domingo Masdeu.

Els llibres s’exhibiran en una prestatgeria durant unes setmanes abans de formar part de forma permanent de la col·lecció de lectura infantil.

Els llibres estaran exposats en una prestatgeria durant unes setmanes abans d'incorporar-se de forma permanent al fons de la biblioteca.

Tennis Salou H20 dóna llibres infantils a la Biblioteca de SalouCedida

tracking