Diari Més

Societat

L'Aldea homenatja a la veïna centenària Cinta Melich Fabra

En l'acte hi han assistit familiars i autoritats del municipi i del Consell Comarcal del Baix Ebre

Familiars i autoritats de l'Aldea i del Consell Comarcald del Baix Ebre han estat presents en l'homenatge a Cina Melich Fabra pels seus 100 anys.

L'Aldea homenatja a la veïna centenària Cinta Melich FabraCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell Comarcal del Baix Ebre i l’Ajuntament de l’Aldea han homenatjat a Cinta Melich Fabra, veïna centenària del municipi. L’acte s’ha realitzat al domicili de la centenària i ha comptat amb la presència de familiars i del president del Consell Comarcal del Baix Ebre i alcalde de l’Aldea, Dani Andreu. També hi han assistit la vicepresidenta i consellera comarcal de Serveis Socials, Maria Beltran Piñol, i els regidors i regidores de l'Ajuntament de l'Aldea, Nati Bernal, Simón Falcó, Albert Borràs i Míriam Ferrando.

La regidora de Serveis Socials de l'Ajuntament de l'Aldea, Nati Bernal, li ha lliurat un ram de flors, mentre que Dani Andreu li ha donat una placa commemorativa en nom de l'Ajuntament. La centenària també ha rebut una altra placa commemorativa en nom del Consell Comarcal del Baix Ebre de mans de Maria Beltran.

Cinta Melich, coneguda com 'Cinteta la menuda', va nàixer el 17 d'abril de 1917 a Camarles. De petita va quedar òrfena de pare i mare, i juntament amb el seu germà Agustí, van ser acollits a l'Aldea però en famílies separades. El seu germà va morir als 18 anys a la Guerra Civil, però el seu promès, Salvador Calvet, va sobreviure-hi i posteriorment es van casar. D'aquell matrimoni van nàixer tres fills, que li han donat set néts, sis besnéts i un que es troba en camí.

Cinta Melich ha rebut un ram de flors i dues plaques commemoratives.

L'Aldea homenatja a la veïna centenària Cinta Melich FabraCedida

tracking