Diari Més

Un total de 90 nens participen en la 23ª Multitrobada del programa d'Iniciació esportiva

L'esdeveniment va tenir lloc a Valls el passat 6 de maig

Els nens van gaudir de diversos jocs i activitats esportives.

Un total de 90 nens participen en la 23ª Multitrobada del programa d'Iniciació esportivaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre Esportiu Municipal El Fornàs de Valls va acollir, el passat 6 de maig, la 23ª edició de la Multitrobada del Programa d’Iniciació Esportiva, que va comptar amb la participació d’un total de 90 infants. L’activitat va dirigida a alumnes de P4 i P5 i de 2n de primària que participen en el Programa d’Iniciació Esportiva que du a terme el Patronat Municipal d’Esports de Valls a 6 centres de la ciutat. Enguany hi participen 150 infants de les escoles Eugeni d’Ors, Enxaneta, La Candela, i els col·legis Claret, Lledó i Cor de Maria.

La Multitrobada es caracteritza per ser una jornada participativa i adaptada a les necessitats dels nens. En forma de circuït i organitzats per grups, els infants van practicar diferents jocs i habilitats esportives. Els participants es van repartir en tres grups amb els seus tècnics responsables en cada un d'ells.

El temps va permetre fer activitats jugades a la gespa de la pista d'atletisme i fer salts a la sorra. Una altra les activitats preferides són les que es realitzen a la piscina, on els infants poden gaudir de la baixada pel tobogan i la passarel·la aquàtica, entre altres elements. També es van proposar activitats a les diverses sales amb l'inflable gegant i jocs amb suport musical. Com a cloenda i per a recuperar forces es va gaudir d’un berenar per a tots.

Els nens van gaudir de diversos jocs i activitats esportives.

Un total de 90 nens participen en la 23ª Multitrobada del programa d'Iniciació esportivaCedida

tracking