Diari Més

Prop de 400 persones participen a la Trobada d'Associacions de Gent Gran

Els socis i sòcies de les entitats de gent gran del Tarragonès s'han conegut i han compartit una jornada enriquidora

Els participants a la trobada anual són membres d'associacions de gent gran de tot el Tarragonès.

Prop de 400 persones participen a la Trobada d'Associacions de Gent GranAjuntament de Roda de Berà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Roda de Berà ha estat, aquest divendres, el municipi amfitrió de la Trobada Comarcal d’Associacions de Gent Gran, organitzada pel Consell Comarcal del Tarragonès, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roda de Berà, una cita que ha reunit més de 370 sèniors.

L’esdeveniment s’ha iniciat abans de les 10 del matí amb l’arribada al Roc de Sant Gaietà de tots els participants, on Teresa Ferré, regidora de Serveis Socials, els hi ha donat la benvinguda. Seguidament, s’han organitzat grups reduïts per fer visites guiades a tres dels espais més emblemàtics de Roda de Berà, el Museu de la Ràdio Luis del Olmo, l’ermita de la Mare de Déu de Berà i la Capella de Mas Carreras, de Josep Maria Jujol.

Al voltant de dos quarts d’una han arribat al pavelló municipal on Roser Galí, directora general de Famílies, i Pere Virgili, han dedicat unes paraules als assistents, reconeixent el paper tan important que els avis i àvies tenen dins la societat: «Sou el nostre mirall de futur i hem d’aprendre de tots vosaltres. Si no fos per la vostra generositat res no seria possible», ha assegurat Pere Virgili.

Seguidament s’ha celebrat una taula rodona amb el tema 'Treballem per a la Gent Gran', on s’han tractat diferents aspectes de la gestió que es fa des de les administracions públiques per aquest col·lectiu, així com diferents consells i recomanacions. Ha estat moderada per Francesc Tarragona, director dels Serveis Territorials a Tarragona, i ha comptat amb la participació de la directora general de Famílies, Roser Galí; d’Anna Osanz, coordinadora de Promoció i Salut Comunitària al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre; de Raül Aguilar, sotsinspector en cap de la Unitat Regional de Policia Administrativa dels Mossos d’Esquadra; i de Judit Pujol, cap de secció de Consum a Tarragona de l’Agència Catalana de Consum.

A partir de les dues de la tarda ha tingut lloc un dinar de germanor i, posteriorment, un ball amb música en viu, fins a mitja tarda, a càrrec d’en Marc Oriol.

Els participants a la trobada anual són membres d’associacions de gent gran de tot el Tarragonès, entre elles, l’associació Casa del Mar; l’associació de jubilats La Nou de Gaià; l’associació de jubilats i pensionistes Tarraco; el casal de la gent gran del Catllar; la llar de jubilats i pensionistes de la Pobla de Mafumet; l’esplai Sant Magí; les associacions de jubilats dels Pallaresos, de Salou, i de Torredembarra; l’esplai Sant Esteve de Vila-seca; l’associació de dones jubilades i pensionistes; l’associació Pere Martell; l’associació Zona Centre; així com l’associació de jubilats i pensionistes de Roda de Berà.

tracking